Meniu
Cosul meu

Blog EchipamentCuratenie

21 May Igienă și prevenție cu produsele profesionale Tork
0 42
Este extrem de necesar să vă spălați bine și atent pe mâini, deoarece răspândirea microbilor și a bacteriilor este o realitate cu care trăim zi de zi. Pentru a face acest lucru, este important să adăugati produse de curățare și igienizare suplimentare și să folosiți mai mult decât apă. Săpunul lichid profesional este o alegere foarte populară în râ..
14 May Toalete inteligente pentru o igienizare în detaliu
0 37
Baia este unul din cele mai importante locuri dintr-o locuință și nu numai. Nu există nicio companie, instituție sau magazin mare care să nu aibă o baie. Desigur, toaleta este vitală pentru viața noastră de zi cu zi. Societatea a evoluat în ultimii ani, iar toaletele au evoluat odată cu ea. În ziua de astăzi, băile noastre sunt din ce în ce mai sof..
20 Feb Să faci curat poate fi distractiv și terapeutic! Copy
AlmaGhiulea 0
Să faci curat în casă poate fi o adevarată plăcere, deoarece odată cu praful si mizeria care se strâng pe parcursul unei săptamani, a face curat oferă și o senzatie de purificare. Astfel, curățenia generală poate avea efect terapeutic. Prin eliminarea multitudinii de obiecte pe care le-ai strâns de-a lungul timpului, trierea lucrurilor pe care nu..
09 Jan Trucuri pentru o curatenie rapida si eficienta Copy
AlmaGhiulea 0
Curatenia a fost intotdeauna importanta, fie o facem la noi in casa sau angajam personal care sa ne tina afacerea curata, nu putem neglija niciodata acest aspect. Magazinul cel mai potrivit de unde putem cumpara produse de curatenie se numeste Sanito.ro si este specializat in distributia de produse Tork, un brand recunoscut la nivel mondial. Ca sa..
13 Nov Produse de curatenie pentru o casa stralucitoare Copy
AlmaGhiulea 0
Casele curate sunt mult mai primitoare si mai luminoase. Este important sa stim ce produse de curatenie sa cumparam, astfel incat casa sa straluceasca mereu de curatenie. Mai mult decat atat, oamenii cu adevarat chibzuiti stiu ca este la fel de important ca si produsele de igiena sa fie profesionale, pentru ca sanatatea noastra este importanta – de..
06 Sep Aspiratoare profesionale pentru o curatenie ideala
AlmaGhiulea 0 21
In cladirile de birouri, in institutii, multinationale, mall-uri si in general in cladiri de mari dimensiuni, procesul de curatenie este unul foarte elaborat. Daca pentru o locuinta procesul de curatare dureaza cateva ore, pentru un astfel de spatiu se poate pierde un timp foarte lung pentru curatenie, mai ales daca in fiecare zi intra si ies foart..
19 Jul Curățarea și igienizarea podelelor cu produse profesionale
AlmaGhiulea 0 16
Curățenia este o parte esențială din îngrijirea oricărui tip de spațiu și este extrem de importantă pentru sănătate. De aceea, trebuie să menținem o curățenie și o igienă corepunzatoare atât pentru bunăstarea propriei persoane, cât și pentru cei din jurul nostru. Iar dacă vorbim despre o afacere care implică angajați și în special clienți, curățeni..
25 Apr Cum igienizăm corect podelele și covoarele împotriva bacteriilor
AlmaGhiulea 0 18
Este demonstrat științific de către cercetătorii din California că cele mai multe bacterii periculoase din interioare se aşează pe covoare şi podele. Bacteriile se adună și pe alte obiecte de mobilier sau zboară prin aer. Potrivit lui Jordan Peccia, profesor de inginerie a mediului la Universitatea Yale, praful de pe podea este sursa principală pen..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)