Meniu
Cosul meu

Blog EchipamentCuratenie

30 Jul Soluții pentru dotarea eficientă și profesională a hotelurilor
0 31
Pentru ca oaspetii care trec pragul spatiilor hoteliere să se simtă mai bine decât în confortul propriei case, privilegiați că primesc cele mai bune servicii, managerii trebuie să aibă grijă ca dotările hotelului să fie calitative și mai mult decât atât, curățenia să fie impecabilă.Pentru ca oaspeții să aleagă un spațiu hotelier, să revină și să îl..
16 Jul Metode inteligente și eficiente de igienizare a toaletelor
0 78
Fiind unul dintre locurile în care bacteriile și germenii pot apărea rapid și se pot dezvolta exponențial, toaleta trebuie curățată cu produse eficiente. De aceea, este esențială folosirea unor articole sanitare antibacteriene pentru toalete, deoarece produsele clasice de curățat nu reușesc să mai facă față singure germenilor care devin tot mai rez..
02 Jul Curățenie și igienă la locul de muncă
0 14
Atunci când petrecem multe ore într-o locație fixă, trebuie să ne asigurăm că spațiul este curat, că suntem înconjurați de prospețime și că oamenii cu care interacționăm promovează buna dispoziție și creativitatea. Curățenia, atât în propria locuință, cât și la birou, este cu siguranță, aspectul care nu ar trebui să lipsească din niciun spațiu, mai..
25 Jun Curățenie in doi timpi si trei miscari
0 17
Toți ne dorim să realizăm curățenia rapid și simplu, deoarece cu siguranță avem și alte activități pe ordinea de zi de îndeplinit. Însă, o curățenie riguroasă de obicei necesită timp, însă nu și dacă folosim produse profesionale de curățat.Echipamentcuratenie.ro oferă clienților variante avantajaose de curățenie în materie de detergenți, săpunuri ș..
18 Jun 5 secrete pentru spălarea și hidratarea mâinilor
0 105
Probabil niciodată nu v-ați curățat pe mâini atât de des ca în această perioadă și pentru a face acest lucru, pe lângă apă și săpun lichid, ați folosit o multitudine de dezinfectanți pentru mâini și suprafețe. Pielea, totuși, în contact cu anumite susbstanțe chimice, mai ales cu alcoolulul din dezinfectanți, poate suferi unele probleme. Uscăciunea ..
18 Jun Beneficiile colectării selective în companii
0 98
Pentru a menține un mediu sănătos, atât pentru noi, cât și pentru generațiile care vor urma, colectarea selectivă joacă un rol extrem de important.Colectarea selectivă constă într-o colectare diferențiată a mai multor tipuri de deșeuri cu caracteristici similare, astfel încât deșeurile să poată fi reutilizate corespunzător. Apoi, firmele specializa..
04 Jun De ce să alegi covorașe profesionale pentru restaurant
0 320
Pentru mulți deținători de restaurant, covorul este perfect pentru a adăuga un plus de stil, dar și de confort locației. Trebuie să știi ca aceste covoare profesionale ajută foarte mult la stabilirea întregului design, fiind un plus valoare la design-ul restaurantului.Alegerea covorului potrivit pentru restaurant este o sarcină complexă, deoarece t..
28 May Echipamente și soluții profesionale pentru curățenie
0 195
De fiecare dată când plănuim o curățenie în detaliu, fie că este vorba despre locuința proprie sau un spațiu profesional, este indicat să folosim echipamente profesionale de curățat, precum aspiratoare profesionale și mașini pentru curățenie, produse Tork și alte echipamente și soluții modene pentru curățenie și igienă. Site-ul Sanito.ro are o expe..
21 May Igienă și prevenție cu produsele profesionale Tork
0 249
Este extrem de necesar să vă spălați bine și atent pe mâini, deoarece răspândirea microbilor și a bacteriilor este o realitate cu care trăim zi de zi. Pentru a face acest lucru, este important să adăugati produse de curățare și igienizare suplimentare și să folosiți mai mult decât apă. Săpunul lichid profesional este o alegere foarte populară în râ..
14 May Toalete inteligente pentru o igienizare în detaliu
0 134
Baia este unul din cele mai importante locuri dintr-o locuință și nu numai. Nu există nicio companie, instituție sau magazin mare care să nu aibă o baie. Desigur, toaleta este vitală pentru viața noastră de zi cu zi. Societatea a evoluat în ultimii ani, iar toaletele au evoluat odată cu ea. În ziua de astăzi, băile noastre sunt din ce în ce mai sof..
20 Feb Să faci curat poate fi distractiv și terapeutic! Copy
AlmaGhiulea 0
Să faci curat în casă poate fi o adevarată plăcere, deoarece odată cu praful si mizeria care se strâng pe parcursul unei săptamani, a face curat oferă și o senzatie de purificare. Astfel, curățenia generală poate avea efect terapeutic. Prin eliminarea multitudinii de obiecte pe care le-ai strâns de-a lungul timpului, trierea lucrurilor pe care nu..
09 Jan Trucuri pentru o curatenie rapida si eficienta Copy
AlmaGhiulea 0
Curatenia a fost intotdeauna importanta, fie o facem la noi in casa sau angajam personal care sa ne tina afacerea curata, nu putem neglija niciodata acest aspect. Magazinul cel mai potrivit de unde putem cumpara produse de curatenie se numeste Sanito.ro si este specializat in distributia de produse Tork, un brand recunoscut la nivel mondial. Ca sa..
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)