Meniu
Cosul meu

Blog EchipamentCuratenie

15 Oct Vrei să știi care sunt secretele controlării actualei pandemii?
0 35
În contextul actual, păstrarea sănătății și siguranța primează. Astfel, se impune acordarea unei atenții sporite în cea ce privește protecția sănătății noastre. Este important să avem lucrurile sub control și să ne păstrăm sănătatea pentru o calitate a vieții mai bună.Pe lângă masca de protecție și gelul dezinfectant, obligatorii în arsenalul orică..
15 Oct Prosoape de hârtie și alte consumabile de hârtie pentru păstrarea igienei
0 12
Sănătatea este extrem de importantă, iar aceasta poate să fie direct influențată și de o igienă personală mai mult sau mai puțin corectă.În special atunci când este vorba despre zonele mai aglomerate, precum sunt spațiile pentru birouri, mall-urile, benzinăriile, clinicile și spitale și așa mai departe, toaletele acestora trebuie să fie utilate cor..
08 Oct Puterea săpunului și a dezinfectanților pentru igienizarea mâinilor
0 17
Indiferent de măsurile alese pentru păstrarea igienei și a sănătății, una dintre cele mai importante reguli de igienă este și cea mai simplă: spălarea mâinilor cu săpun, soluție care distruge complet bacteriile și virușii.Fie că vorbim despre săpun lichid sau spumă, acest produs nepretențios, soluție descoperită din vechime, ieftină și eficientă, e..
01 Oct Protecție și igienă în școli și grădinițe
0 37
Grija pentru copii este cea mai mare și de aceea, trebuie să ne asigurăm că aceștia sunt puternici, sănătoși și că au cele mai bune condiții de curățenie și igienă pentru dezvoltarea activităților, atât acasă, cât și la școală sau la grădiniță.În contextul actual, curățenia și igiena sunt extrem de importante și au un rol extreme de important în pă..
24 Sep Covorașele dezinfectante opresc microbii la intrare
0 44
Nimic nu este mai important decât menținerea sănătății în cele mai bune condiții. De aceea, este bine să nu lăsăm microbii și virușii să păstrundă în spațiile în care ne desfășurăm activitatea și cu atât mai puțin, în unitățile medicale, sanitare, de învățământ sau alimentare. Pentru a asigura o protecție ideală a spațiilor, cele mai eficiente solu..
17 Sep Curățenia și igiena sunt esențiale în restaurante, terase și baruri
0 79
Curățenia unui restaurant este esențială pentru a menține clienții fericiți. Oricât de bună ar fi mâncarea și oricât de atentă ar fi servirea, dacă igiena este la un nivel scăzut, oamenii nu vor reveni. Fie că vorbim despre zona de servire a clienților, bucătărie sau zona toaletelor, nimic nu poate fi neglijat. Siguranța și sănătatea clienților tre..
30 Jul Soluții pentru dotarea eficientă și profesională a hotelurilor
0 154
Pentru ca oaspetii care trec pragul spatiilor hoteliere să se simtă mai bine decât în confortul propriei case, privilegiați că primesc cele mai bune servicii, managerii trebuie să aibă grijă ca dotările hotelului să fie calitative și mai mult decât atât, curățenia să fie impecabilă.Pentru ca oaspeții să aleagă un spațiu hotelier, să revină și să îl..
16 Jul Metode inteligente și eficiente de igienizare a toaletelor
0 156
Fiind unul dintre locurile în care bacteriile și germenii pot apărea rapid și se pot dezvolta exponențial, toaleta trebuie curățată cu produse eficiente. De aceea, este esențială folosirea unor articole sanitare antibacteriene pentru toalete, deoarece produsele clasice de curățat nu reușesc să mai facă față singure germenilor care devin tot mai rez..
02 Jul Curățenie și igienă la locul de muncă
0 42
Atunci când petrecem multe ore într-o locație fixă, trebuie să ne asigurăm că spațiul este curat, că suntem înconjurați de prospețime și că oamenii cu care interacționăm promovează buna dispoziție și creativitatea. Curățenia, atât în propria locuință, cât și la birou, este cu siguranță, aspectul care nu ar trebui să lipsească din niciun spațiu, mai..
25 Jun Curățenie in doi timpi si trei miscari
0 39
Toți ne dorim să realizăm curățenia rapid și simplu, deoarece cu siguranță avem și alte activități pe ordinea de zi de îndeplinit. Însă, o curățenie riguroasă de obicei necesită timp, însă nu și dacă folosim produse profesionale de curățat.Echipamentcuratenie.ro oferă clienților variante avantajaose de curățenie în materie de detergenți, săpunuri ș..
18 Jun 5 secrete pentru spălarea și hidratarea mâinilor
0 140
Probabil niciodată nu v-ați curățat pe mâini atât de des ca în această perioadă și pentru a face acest lucru, pe lângă apă și săpun lichid, ați folosit o multitudine de dezinfectanți pentru mâini și suprafețe. Pielea, totuși, în contact cu anumite susbstanțe chimice, mai ales cu alcoolulul din dezinfectanți, poate suferi unele probleme. Uscăciunea ..
18 Jun Beneficiile colectării selective în companii
0 153
Pentru a menține un mediu sănătos, atât pentru noi, cât și pentru generațiile care vor urma, colectarea selectivă joacă un rol extrem de important.Colectarea selectivă constă într-o colectare diferențiată a mai multor tipuri de deșeuri cu caracteristici similare, astfel încât deșeurile să poată fi reutilizate corespunzător. Apoi, firmele specializa..
Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)